Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Mood raya mai laaa.
Saturday, 3 August 2013 | 3:54 pm | 0 speak(s)

Assalamualaikum. :)

Dah lamakan aku tak updates blog? Maaflah, sekarang ni aku busy kemain kalah Perdana Menteri tau. Ngee. 

Nampak tak tajuk entri aku kali ni? Dah 25 Ramadhan kita tempuhi. Raya tahun ni aku rasa macam tak raya. Okay aku mengaku aku ada 7 pasang baju raya. Tapi mood raya tak sampai sampai pun. Why? Maybe sebab aku kena tempuh test and quiz after raya kot. Lagi pun raya tahun ni aku cuti sekejap sangat. Asal kejam sangat? Huwaaaa. Btw, layak tak aku dapat duit raya lagi? Hehe. Rasanya layak kot. Okaylahhh, aku tak tahu nak cerita apa. Just tengah bosan jea ni.

Bye bye.
xoxo


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,