Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
End of semester 3 !!
Monday, 15 April 2013 | 11:16 am | 0 speak(s)

Assalamualaikum. :)




Nampak tak tajuk and gambar kat atas tuu?? Wehuuuuu. Alhamdulillah, aku sudah tamat untuk semester 3. Now, aku sudah start cuti sem. Sebelum cuti aku sudah berperang ! Alhamdulillah, aku dah buat yang terbaik. Just berdebar nak tunggu result. Alahaiiii. Hope aku dapat keputusan yang terbaik. Semasa di sem 3 banyak perkara yang aku tempuh. Sedih, gembira, suka, duka and sebagainya. Tuu di panggil kenangan and pengalaman. Pengalaman ni juga membuatkan aku semakin matang. Yeahh. Aku mesti rindu dekat kawan kawan UiTM aku. Huwaaa. Hope sem 4 kita still berjumpa lagi. Actually aku tak tahu nak cakap apa lagi.  Aku just nak bagitahu yang aku dah "END OF SEMESTER 3". Haha. So, sampai sini jea lahh. Byebye !

Guys, doakan aku untuk mendapat result yang terbaik okay? Thanks. :3


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,