Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Rinduuuuu !
Friday, 8 February 2013 | 3:38 pm | 0 speak(s)

Miss You Badly. :')

Ni salah seorang BFF aku. Seriously aku memang rindu gila kat dia. Dah lama kot tak jumpa BFF aku tuu. Lagi pun dia dah pindah Kuala Kangsar. Acane nak jumpa kan? Last jumpa dia pun waktu dia buat makan makan kat rumah dia before dia pindah. Sanggup kot aku balik dari UiTM tuu semataa mata nak jumpa dia before dia pindah. Bangga tak? Hahahaha. Kiteorang paling rapat bila form 6. Perghhh, time form 6 tuu memang berdua jea laa. Dah macam belangkas. Balik sekolah jea terus jenjalan, balik rumah pun just nak letak beg jea. Haha. Rinduuuuuu gila nak macam ni. Boleh share problems anything, anytime. Kalau aku cuti cuti ni memang aku tak duduk rumah laa. Mesti akan keluar dengan dia. Hewhew. Family aku pun dah kenal sangat dengan dia. Sampai kadang kadang mak aku tanya dah lama dia tak datang. Aishhh, sedihhhh. Sebab dia dah jauhhh. Huhu. Wei, datang laa sini. Boleh lepaking sesama. :( Aku rindu nak jogging dengan kau. Semua benda aku rindu. :( Dulu selalu lepak kat polo kan? Lahaiiiii. Dah laa, tak nak cerita lebih lebih. Kang aku menangis pulak. :'(


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,