Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
12 February 2013
Wednesday, 13 February 2013 | 12:03 pm | 0 speak(s)

Hari Selasa 12 February 2013 ni bagi aku bermakna laa. Sebab hari tuu juga aku keluar dengan dia. Dalam hati tuu perghhhh seronok gilaaaa dapat keluar dengan dia. :D Tapi aku rasa kekok juga laa. Yela, dah lama tak keluar date dengan dia kan? Bila dapat keluar memang rasa kekok sikit lah. Btw, mula mula kiteorang nak tengok Hantu Kak Limah 2 tapi dah sold out ! Last last tengok laa cerita Wawa Semput. Jadi laa. Cerita tuu okay laa. Lawak juga tengok gelagat angah and along. Hehe. Semalam dia smart gile ! Serius I likeee it ! Dia pakai kemeja warna hitam and lengan kemeja tuu dia lipat separuh. Aku selalu cakap kat dia aku suka laki macam uhh. Last last semalam dia pakai macam uhh. Terkejut aku. Perghh, melting aku. Hahaha. Terima kasih sebab belanja aku tengok wayang. :) Dalam masa yang sama banyak benda yang aku fikir. Hm. Entah ada jodoh or tak. Dia selalu cakap yang kiteorang ada jodoh. Hope macam uhh. Cuma aku tak mengharap apa apa pun. Ada jodoh ada laa. Kan? Just doa jea laa. :) Korang doakan laa yang terbaik untuk kiteorang okay? :)


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,