Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Result Ohhh Result !
Friday, 9 November 2012 | 2:28 pm | 0 speak(s)


Result !!!!!!

Harini macam semua student UiTM tahulah kan? Result keluar. Semua perasaan ada kan?? Takut, cuak, gabra, nervous, happy, semua laa. Aishh. Aku tak tahulah macam mana nak cakap, apa perasaan aku selepas aku tahu result aku. Aku ada 6 paper untuk final. Banyak kan?? Cemburu aku dengan kawan - kawan yang ambil sikit paper. Dah laa paper account juga yang last. Tak apa lah. Balik cerita pada result aku. Semua subject aku okay. Kecuali account iaitu FAR150. Arghhhh. Rasa nak menangis tahu !! Tapi aku tahan jea. Nasib ada kawan - kawan yang support aku. Terutamanya Azlin, Wan Safiah, Hanyy Jazlan, Najid, Hilman, Saidatul, and Dayah. And tak lupa juga family aku. Aku rasa down sangat. Tak semangat aku hari ni. Tapi dorang cakap aku kuat. Kuat ke aku? Aku sendiri pun tak tahu. Ya Allah berikanlah aku kekuatan untuk tempuh dugaan yang kau berikan kepadaku. Amin. :')


Disebalik gambar. :/


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,