Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Packing barang !
Thursday, 29 November 2012 | 10:56 am | 0 speak(s)

Arghhhhh ! Today, aku dah start packing barang untuk balik UiTM Seri Iskandar. Perghh, bermulalah aku dengan kehidupan baru sebagai pelajar universiti. Cewahhh. Padahal aku dah masuk sem 3. Haha. Aku start kelas 3/12/2012. So, aku mesti laa balik 2/12/2012. Haha. Memang tak laa aku nak balik awal kan? Macam tak kenal aku je. Hewhew. Banyak juga barang yang aku nak bawa ni. Biasalah perempuan kan?? Kalau lelaki yelaa simple jea. :D Sem 3 ni aku kena laa kerja kerasa sikit sebab sem 3 ni subject pun makin susah. Alahaiiiii. Go go chaiyoook Haniza. Hihihi. Mak abah aku pulak dah letakkan syarat. Parents aku cakap sem 3 ni balik sebulan sekali jea. Jangan nak balik seminggu sekali pulak. Huwaaaaa. :'( Tapi tak apa laa, maybe untuk kebaikan aku juga kan?? Untuk sem 3 ni aku dah susun jadual awal - awal tapi perghhhh jadual aku pack tahu ! Adehhh. Nasib badan lahhh. Btw, guys doakan aku supaya berjaya dalam hidup yea. :)

#Malas nak taip panjang - panjang. cukup laa ni. Hihi. Byebye. 


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,