Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Make me laugh !
Friday, 23 November 2012 | 1:03 pm | 0 speak(s)

Setiap hari dia akan buat aku tersenyum. Hoho. Siapakah orangnya??? Biarlah rahsia. :) Biarlah aku and dia jea tahu. Tapi guys jangan salah anggap. Kiteorang just kawan. Not more than that. Buat masa ni lah. Haha. Aku and dia jarang contact laa juga. Biasalah buat masa ni dia busy. Btw kalau free mesti contact. Tak akan lepaskan peluang. Ngee. Sometimes I wish you were here. Can ahh?? Memang tak laa kan. Dah dia pun jauh ada hati aku nak dia selalu kat sini. Ada satu benda aku nak cerita kat korang. Aku kenal dia ni since sekolah rendah. After aku sekolah menengah and dia pun pindah aku memang tak tahulah pasal dia dah. 7 years dia mencari aku. Now, baru dia jumpa aku kat mukabuku then, dia add. Entah macam mana aku rasa nak approve sebab tengok muka dia macam familiar. Tetiba dia IM aku. So, start situ baru aku tahu dia. Kalau dia tak intro aku rasa aku tak tahu siapa dia. ^.^ Yang aku tak sangkanya dia ingat nama penuh aku siap nama abah aku lagi tahu, dia ingat birthday aku and macam - macam laa. Tapi aku pulak tak ingat pasal dia. Rasa bersalah pun ada. :/ I'm sorry okay? :D

#Sampai sinilah aku cerita pasal dia. Tak boleh lebih - lebih. Haha. Takut TERover lak. Hihi. Apa - apa pun doakan yang terbaik untuk aku ye guys. Thanks. :)


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,