Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Study Week
Monday, 24 September 2012 | 2:07 pm | 0 speak(s)

Dah berhabukan aku punya blog? Yela, dah berbulan - bulan aku tak updates. Aku malas nak layan blog dah sekarang. Tak tahu kenapa. Aku rasa nak updates, baru lah aku updates. Nampak tak aku malas? Haha. 

******************



Berbalik pada tajuk entry aku iaitu "STUDY WEEK". Sekarang aku tengah study week. Pejam celik pejam celik dah nak habis sem 2. 19.10.2012 aku dah start cuti sem. Wehuuuu. Tapi bila result nak keluar berdebar juga di buatnya. Hihi. Jadual exam aku sem ni pack sikit. Tak banyak gap lah pulak ! Meh kite tengok jadual sama - sama. Haha.


Selasa   : 02/10/2012 - 2:15pm - 5:15pm   - ECO162
Khamis : 04/10/2012 - 9:00am - 12:00pm - BEL260
Jumaat  : 05/10/2012 - 2:45pm - 4:45pm   - CTU151
Selasa   : 09/10/2012 - 2:15pm - 5:15pm   - MGT153
Selasa   : 16/10/2012 - 9.00am - 12.00pm - QMT181
Jummat : 19/10/2012 - 2:45pm - 5:45pm   - FAR150


Actually aku tak ready nak final ni. Yela, aku pun tak yakin kat diri aku. Harap sanagt aku dapat buat yang terbaik. :) Wish me luck okay. Doakan aku berjaya. Luv you guys. <3 Aku harap aku boleh buat yang terbaik. Amin. :)





Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,