Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Happy ! :D
Friday, 3 August 2012 | 2:39 pm | 0 speak(s)

#dah dua bulan juga aku tak updates blog. hee. aku malas nak updates laaa sekarang ni. almaklum laa aku sekarang ni busy. penuh dengan quiz and test. so, time cuti ni tetiba ada mood na updates blog. haha. okay, berbalik pada entry ni.#


UiTM friends !

Sekarang ni aku rasa aku makin bahagia. Aku dah malas nak fikir masalah yang remeh temeh. Target aku sekarang ni, aku nak berjaya dalam hidup. Aku nak family aku proud dengan aku. Aku sekarang nak mula hidup baru and nak lupa kan kisah - kisah sedih tuu. Hahaha. So, bagi aku family and friends cukup laa. Diorang always give me support and strength !yang paling penting diorang always ada dengan aku ! LOVEYOUALL ! <3


*What happens between us, should stay between us.*


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,