Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Mhd Hilman !
Wednesday, 11 April 2012 | 2:11 pm | 0 speak(s)

eman !

ni kawan baik aku MHD HILMAN BIN SULAIMAN ! ni kawan baik aku. my BFF lah  ! hensem kan? jangan perasan korang nak ngorat sebab dia dah berpunya okay? hehehe. gf dia comel jea. :) weh, aku rindu lah dengan kau ! haha. ( jangan salah paham k? ) 

EMAN !

aku rindu nak lepak dengan kau !
aku rindu nak gelak - gelak dengan kau !
aku rindu nak beli lunch dengan kau !
aku rindu nak beli dinner dengan kau !
aku rindu nak dengar kau mencarut ! haha. ( damn, what the fuck, what the fucking damn hell, n ada lah )
aku rindu nak dengar kau punya problem !
aku rindu nak share problem  dengan kau !
aku rindu nak merepek dengan kau !

semua nya aku rindu doe. nasib kau duduk jauh, kalau tak boleh laa kita jumpa, lepak - lepak. hahaha. apa - apa pun kau jangan lupa aku tahu. kita tetap kawan baik sampai bila - bila. dah janji right? hee. :D kalau apa - apa hal kau contact jea aku, aku ada jea. hee. weh, aku da lama tak dengar cerita pasal gf kau. hee. bila nak cerita nih? beb, thanks a lot sebab kau sangat memahami kau. :)

*MY BFF*



Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,