Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Galaxy Ace !
Wednesday, 25 April 2012 | 10:53 am | 0 speak(s)

wau ! hee

eh, kenapa entry aku kali ni pasal Galaxy Ace? apa special nye fon ni? hee.actually sekarang aku dah pakai fon ni tau ! jangan jealous okay ! hahaha. aku bukan nak bangga or apa pun. aku saja jea nak updates blog. sebab blog aku dah bersawang. almaklum lah dah lama tak updates. hee. em, lagi pun hak aku lah kan aku nak cerita apa kat blog aku. aku punya blog, aku punya pasal lah kan? haha. :D 

#actually itu jea aku nak bagitau ! haha. okaybyeee !


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,