Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Alhamdulillah. :)
Monday, 16 April 2012 | 11:15 pm | 0 speak(s)

bertuah menjadi wanita. :)
Alhamdullillah, aku semakin happy and bahagia. disamping keluarga, kawan - kawan and siapa lagi kalau bukan si dia juga. hee. bersama keluarga, aku kadang - kadang dah rasa macam anak tunggal sebab kakak aku dah kerja + kahwin, abang aku dah kerja and adik aku pulak sejak ada motor and bakal dapat lesen ni asyik dia keluar jea dengan kawan - kawan. so, aku jea laa ada kat rumah. huhu. mana - mana mak and abah aku pergi, aku mesti ikut. haha. kadang - kadang kalau bodek dapat juga lah aku. haha. suke nyeeee. sampai ada yang cakap aku anak bongsu lah, aku anak tunggal lah. tapi aku sebenar nya ada empat adik beradik ( termasuk aku oke? ). hee. alamak macam perasan pulak aku nih. haha. apa -apa pun itu realiti okay ! :D selain family aku ada kawan. kawan - kawan aku always support aku. always ada kat aku ketika senang atau susah. walaupun kadang - kadang aku banyak pendam. maaf okay? tapi korang amat lah penting dalam hidup aku. kalau tak ada korang susah juga aku. sedih aku. huhu. tengs okay ! si dia ni pulak banyak laa berubah. hee. loving, caring semua lah ada kat dia. kadang aku jadi pelik sebab dia dah lain. kali ni aku betul - betul nampak keikhlasan dia. aku harap dan berdoa agar aku dengan dia akan kekal selamanya. aminn. aku sayang dia sangat - sangat sama juga macam dia. thanks ! :D


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,