Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
FAR100 !!!!
Saturday, 31 March 2012 | 9:01 pm | 0 speak(s)

stay up until morning ! :(
FAR100 !! aku rasa macam nak jerit sekuat kuat hati lepas jawab FAR100 tadi. mak aihhh, asal kau tak susah lagi soalan nyeee ?? hi dear FAR100, aku sanggup setiap hari tidur lambat semata - mata nak belajar and memahami kau. tapi kenapa kau tak boleh buat soalan yang lagi susah dari tadi. biar semua aku tak boleh jawab ! errrr !!!!!!!!!!!!! aku harap sangat aku dapat keputusan yang oaky untuk FAR100. aku dah cuba sedaya upaya aku. aku dah try yang terbaik ! sekarang ni aku tawakal jea. next sem aku dah tak nak jumpa kau dear FAR100. aku nak jumpa dengan sayang baru aku FAR150. 


#aku harap aku dapat keputusan yang terbaik untuk semua subject and dapat pointer tinggi. aminnn~~~ :)


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,