Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
AIS 130
Tuesday, 20 March 2012 | 3:34 pm | 0 speak(s)

tension ! 


AIS 130, jumaat, 16102011 !!!!!! arrghhh, tension nyee waktu aku menjawab killer subject iaitu AIS 130 ! benci ! semua berkaitan dengan ICT. perrghhh, susah gilee. bila study subject ni boleh putus urat saraf aku kat otak. hahahaha. bagi aku serius, sangat laa susah subject ni. banyak sangat nak ingat ! macam - macam. memang mula - mula aku dah nak give up dengan AIS 130 ni. hm. aku memang tension sangatttt. tak terkawal dibuat nya. sampai - sampai aku call mak aku, sambil menangis. tak pernah - pernah aku macam ni. nampak sangat aku give up + tension. :( lepas uhh malam tuu kakak aku call bagi semangat sebab esok nya nak exam. tapi aku still rasa tension sebab aku takut sangat aku tak boleh buat tok AIS 130. aku still menangis malam tuu. aku takutttt ! last - last abang ipar aku call bagi aku tips + semangat. aku dengar laa tips dia. malam tuu aku pelan - pelan hilang kan perasaan tension aku. aku pun study laa. tapi aku just buat soalan - soalan sem - sem lepas. memang agak susah. grrrr ! aku tidur sampai 3.30 pagi. :( tiba hari exam final tuu, serius, kepala aku sakit + mengantuk sangat ! tak tahu lah kenapa. tapi aku dah buat laa yang terbaik walaupun sangat susah. aku harap aku dapat result yang okay untuk AIS 130 ni. readers doakan aku okay? :)


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,