Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
makan !
Wednesday, 25 January 2012 | 11:21 pm | 0 speak(s)

lapar !!!!

MAKANAN ! aku pada hari ini sangat - sangat lah lapar. sebab aku tak makan apa dari pagi sampai malam. aku just sentuh roti canai pagi tadi yang nak tak nak jea aku makan. malam pulak aku makan biskut jea. huhu. :( hope aku tak kena gastrik, sebab kalau aku dah kena gastrik aku akan sakit sangat - sangat ! huhu. aku tak makan ni pun sebab ikut kawan - kawan lah ! sebab masing - masing malas beli makanan. padan muka aku kan? haha. tak apa lah. kira diet lah aku hari ini.  actually aku memang lapar gila. hee. mak nak makan? huhu. tak apa lah. sabar - sabar ! esok aku makan laa. so, hari ini aku kena lah tahan. :) redha. hee. padahal memang tengah lapar. huhu. 



Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,