Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
kerja !
Saturday, 21 January 2012 | 11:13 pm | 0 speak(s)

kerja !
KERJA ! pada hari ini aku kerja part time dekat tempat aku kerja dulu. aku kerja ni pun sebab terpaksa. biasalah kan diorang nak raya cina. so, orang melayu lah kerja. aku nak cerita ni, aku kan dah lama tak bekerja. so, aku rasa penat sangat - sangat. tak larat rasa nya. tambah - tambah aku ni tak berapa sihat. batuk + selsema. :( aku rasa lenguh satu badan aku ni. aduhhhhh. siap balik - balik kerja suruh mak aku urut. manja tak? haha. actually memang aku rasa lenguh + kebas - kebas badan aku ni. tak larat sungguh rasanya. :( suara aku pun macam sengau jea. maluuuuuuuuuuuuuuuuu. ^^ tapi first day aku kerja aku dapat ang pau dari boss. yahoooooo. korang dapat? haha. tapi serius aku rasa lemah sangat. kenapa ni? tak kan sebab aku dah lama tak kerja? hm. sakit nya tak terucap dengan kata - kata. :'( sakit nyeeeeeeeeeeeeeeee. macam mana nak kerja esok ni? nasib lah aku kerja selama tiga hari jek. kalau lama lagi perghhhhh aku tak tahu lah ! hm. :(


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,