Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
perubahan seseorang
Thursday, 15 December 2011 | 8:24 pm | 0 speak(s)

perubahan seseorang? kita boleh tahu kan perubahan seseorang tuu. tambah - tambah orang yang rapat dengan kita. so, orang yang rapat tuu jangan laa nak tipu - tipu okay? tak baik tahu tak. hee. ( mak cakap dosa ).

orang yang tersayang.
- dulu masa sayang - sayang setiap hari mesej. tak pernah laa tak mesej. kalau tak mesej pun maybe tak ada kredit, tuu pun jarang kan? hee. mesti caring antara satu sama lain. kalau salah satu sakit mesti masing - masing risau. suruh makan ubat la, rest la. yang penting nak pasangan tuu sihat jea. tak nak sakit - sakit. kalau selsema sikit pun da risau macam apa jea. hehe. waktu tengah sayang ni  bila pasangan tuu ajak keluar perrghhh laju jea nak keluar. memang tak akan tolak la. haha. ajak jea pergi mana mesti keluar punya. waktu ajak tuu mesti free. sweet jea. sanggup tuu jumpa kita bila free. walaupun malam. wahhh, seronok nyee. 

* bila orang tersayang dah berubah. mesej pun dah jarang. seminggu sekali pun susah nak terima mesej dia. susah nak tengok yang dia caring kat kita dah. dah ta terima kata - kata suruh rest, makan ubat dan macam - macam la. kalau nak ajak keluar perrgh macam - macam laa alasan dibagi. sibuk la, kerja la, apa la. meman susah dah laa nak jumpa dia. tak apa lah. kite redha. :)

kawan
- masa berkawan baik apa - apa cerita pun dia akan cerita kat kita. walaupun benda tu remeh. pergi mana - mana pun nak bersama - sama. bergosip pun nak sama - sama. apa - apa masalah mesti share la. tak pernah tak share bersama - sama. keluar apa lagi, ada masa free jea mesti nak lepak bersama  - sama. pergi makan la. jalan - jalan la. yang penting dapt keluar bersama - sama kawan rapat. pergghhh rindu gilee kalau lama tak jumpa. selalu mesej la. memang terbaik la. hee. i like !

* bila masa kawan dah berubah mula laa, dah tak nak share masalah. mula lah dah tak nak cerita bersama - sama. tak nak gosip. bila ajak keluar lepak - lepak, ada jea laa alasan yang diberi. mula lah tak mesej - mesej. tak rindu - rindu. tak sayang - sayang. perrghhh memang sedih kalau kawan rapat berubah sampai macam ni. :'(

# aku sedih kalau benda macam ni berlaku kat aku ( walaupun dah berlaku ) tapi aku redha dan pasrah dengan dugaan ni. aku tahu apa yang kita rancang tak semestinye tercapai. mungkin ALLAH dah rancang lebih baik untuk kita. semua yang berlaku mesti ada hikmah nye. yang perlu tahu, aku sayang semua orang yang rapat dengan aku. aku rindu korang semua. aku tak nak kehilangan korang. #



Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,