Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
membaca !
Monday, 26 December 2011 | 4:29 pm | 0 speak(s)

aku suka !

tiba - tiba hari ni rasa nak updates blog lagi. hehe. aku shuke betul baca BLOG THE OTHER KHAIRUL. ayat dia best - best la. entries dye menarik. aku minat + suka + tertarik dan macam - macam laa. tadi aku baca entries dia pasal percintaan jarak jauh ( PJJ ) or long distance relationship ( LDR ). wahhh, ada terbaik la. setengah orang cakap PJJ or LDR ni tak kekal. padahal even, kita dekat - dekat pun ada yang tak kekal juga kan? so, semua tuu depends pada diri kita. betul tak? setiap perhubungan mesti ada KEPERCAYAAN, KESETIAAN, KEJUJURAN. tuu penting tuu. so, jangan cepat salah kan pasangan anda masing - masing. pada kita, PJJ or LDR lebih romantik sebab benda ni mengajar kita erti menghargai satu sama lain, mengajar kita erti merindui orang yang kita sayang, mengajar kita erti perhubungan dan macam - macam la. seronok kan macam tuu? tapi setiap yang berlaku mesti ada kebaikan dan keburukan nye. semua tuu terletak pada diri kita sebenar nya. so, jodoh, maut semua tuu terletak pada Allah. kita sebagai manusia hanya lah berdoa untuk mendapat kehidupan yang baik dan diredahai oleh - Nya. :)

* aku dah boleh terima semua nya dengan hati yang terbuka. :) *


mood : happy. :D



Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,