Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
hanyy jazlan !
Tuesday, 6 December 2011 | 10:45 pm | 0 speak(s)

siapakah dia? korang nak tahu. jup - jup kite masuk kan gambar dia. :) ni gambar terbaru dia. (sorry upload tanpa kebenaran ) hee. 

ni laa dia. :)

comelkan? hee. opps, tak boleh puji lebih - lebih sebab nanti dia terperasan laa pulak. haha. ( sorry ) dia ni bagi kite seronok sangat - sangat kenal dengan dia. dia ni lain sikit laa bagi kite. tah la. dia ni soft spoken, tak suka nak marah - marah tapi kalau sudah melampau dia tak marah, cuma kata - kata dia agak menyakiti juga la. hehe. dia ni sporting, caring, lawak, dan macam - macam la. ( sorry, malas nak taip ) haha. actually ramai yang cakap dia ni comel + hensem. eeeiwww, mesti awak banggakan? haha. tapi tak dinafikan juga laa dia ni memang comel. haha. em, ramai juga laa gurls yang suka kat dia. hotstuff kowt ( jangan marah, just joke ) haha. siapa - siapa yang nak tackle dia try la. still single tuu. tapi siapa girl yang dapat tuu kite nak tahu tau. sebab nak tengok siapakah perempuan yang bertuah dapat menambat hati dia. :) kalau siapa yang dapat tuu memang bertuah laa. kite nak ucapkan tahniah ! ngee. kite kalau dapat sembang dengan dia memang best la. kadang - kadang macam sengal jea. haha. ayat yang selalu sebut "kang ni makan dia" haha. banyak kowt kenangan kiteorang. haha. tak muat kite nak tulis kat sini. lagipun kenangan - kenangan tuu patut simpan dan pendam jea. tak perlu orang lain tahu. haha. kalau boleh kite tak la berjauhan dengan dia. means nak jadi kawan forever ! tapi kalau lebih no komen. korang jangan jealous. hehe. ( aku hanya bergurau k? jangan ambil serius. ) kalau boleh memang laa aku tak nak kehilangan dia. tapi susah laa, ramai sangat yang jealous. macam mana ni? haha. lantak lah nak jealous kea ape. malas nak peduli dah. haha. tapi bagi kite dia memang terbaiklah ! awak, awak memang superb ! haha. kenapa aku tulis entry pasal dia eh? saja suka suki la. tak salah nak cerita pasal orang - orang yang rapat dengan aku. this is my blog, so its up to me. hehe. dah laa, cukup laa cerita pasal awak. actually banyak lagi nak cerita, tapi malas taip dan takut orang jealous. hehe. :D


* hanyy, kite saje jea nak cerita pasal awak, jangan marah yea. :) *

p/s : this is my blog, so aku boleh tulis apa sahaja yang aku suka. aku memang suka merepek. so, aku harap tak ada siapa yang terasa, salah sangka dan jangan main tuduh jea, jangan nak suka - suka main teka jea. terima kasih.



Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,