Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
Tawaran..
Wednesday, 5 October 2011 | 6:29 pm | 1 speak(s)

korang na tau tak kenapa tajuk entry aku kali ini TAWARAN?

pagi ini, posmen datang menjalankan tugas seperti biasa untuk menghantar surat - surat mengikut alamat ( oppps, tercerita pasal posmen lak ) haha.. pagi ini mak aku terima surat.. mak aku tiba - tiba menjerit.. aku pun terkejut dibuatnya..

MAK : alang, kamu ada minta politeknik ke?
AKU : mana ada la mak.. tak sempat minta pun.. kan hari tuu orang beli nombor pin dengan adda, lepas tuu malam orang sudah dapat tawaran UITM..
MAK : tahu laa.. tapi kenapa ade surat politeknik..

aku pun cepat - cepat laa pegi dekat dengan mak aku.. then, aku pun terus laa buka surat tawaran tuu.. aku pun baca laa.. ( aku share sikit apa yang ditulis dekat surat tawaran tuu )

Sukacita dimaklumkan bahawa tuan ditawarkan pengajian peringkat diploma seperti berikut:

Program : D50 - Diploma Akauntansi
Politeknik : POLITEKNIK UNGKU OMAR, IPOH
Sesi Ambilan : Disember 2011
Tarikh Daftar : 20/12/2011

aku pun terkejut sebab aku ta apply pun politeknik ni... tapi aku dapat.. kenapa ye? mungkin ini rezeki aku kan? alhamdulillah... tapi, aku da buat pilihan masuk UITM, Seri Iskandar.. dekat UITM aku dapat course yang sama juga... cuma dekat UITM tuu aku daftar awal laa 16/11/2011..

* you guys doakan aku berjaya yea.. semoga aku boleh buat yang terbaik dalam kehidupan aku *




Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,