Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
skype
Thursday, 20 October 2011 | 1:39 pm | 0 speak(s)

semalam 19102011 aku skype dengan capital H ( mesti korang ingat dye special kan? haha ) memang lama laa kiteorang skype. best sangat dapat skype dengan capital H. kiteorang gila - gila semalam. before gila - gila tuu dia cerita pasal problem. tapi sekejap jea laa. lepas tuu baru start kiteorang punya seronok. haha. capital H ni siap nyanyi - nyanyi lagi waktu skype. korang nak tahu tak lagu apa? hee. ( malu nak bagitahu. hee ) tak payah la bagitahu la. korang teka laa sendiri. haha. lepas dia nyanyi dia suruh aku nyanyi. tapi aku tak nyanyi pun, aku buat miming dan gaya jea. aku guna encet jea. haha. memang lawak laa skype dengan capital H. capital H nanti kita skype lagi tau. hee. sweet sangat. haha. harini aku buka - buka facebook capital H updates dia punya status : " HAHA !! berskype ngan  Siti Nur Haniza td , peerrrgghh ... sengal trus td .. haha .. kami berdua memang giler2 la .. sempoi la niza ^_^ .. " capital H maluuuuuuuuu laa updates status macam ni. nanti ada orang jealous tau. haha. tapi memang terbaik la. like ! hehe.

* korang teka la sapa dia k? dia ni bagi aku memang baik. tengs ye capital H selalu buat niza happy. :) *




Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,