Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
kampung :)
Tuesday, 1 November 2011 | 2:41 pm | 0 speak(s)


sekadar gambar hisan

* ni bukan suasana sebenar kampung aku. :) *

aku duduk kampung dari 22102011 until 30102011. lama tak? tapi tak la lama sangat. haha. just 8 hari. actually, tak puas duduk kampung. rasa nak duduk lagi lama. tapi tak boleh sebab ada hal yang nak di selesaikan. huhu. duduk kampung aku tak online facebook + berbloging ni. so, tuu yang da lama ta updates blog. aku nak juga laa cerita sikit kenangan aku dekat kampung. ( lupa pulak nak bagitahu kampung aku kat mana. hee ) kampung aku kat teluk intan ( tak payah na details sangatkan? ) duduk kat kampung memang laa tenang. jauh dari kenderaan dan segala yang ada kat sini. hee. penuh dengan kehijauan, sejuk jea. memang best la. hehe. 26102011 hujan sangat lebat + angin + kilat. serius, aku memang takut waktu tuu. cuaca waktu tuu gelap. tiba - tiba ada benda tak di ingin berlaku. satu dahan pokok jatuh dan terhempap laa kereta makcik aku yang dekat bawah garaj kereta + terkena sedikit di bumbung dapur. kereta makcik aku dan garaj kereta laa teruk, cermin kereta pecah + bumbung kemek sikit. dahan pokok rambutan tuu besar, da rupa macam pokok jea. tapi alhamdulillah laa, orang tak ada apa - apa. aku jadi fobia juga la sebab benda ni jadi depan mata aku. tapi itu semua pengalaman. apa - apa pun aku seronok sangat duduk kampung. hee. kerja aku dekat kampung cume tidur + bangun + makan + tengok tv + sembang - sembang. itu jela rutin harian aku. hee. memang best laa kan? bila dapat duduk kampung lama - lama lagi ni? huhu.

* apa - apa pun memang best dan terbaik la duduk kampung ! like ! :) *


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,