Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
menangis..
Thursday, 29 September 2011 | 10:33 pm | 0 speak(s)

wei, korang nak tahu tak? aku rasa hari ni hari paling sedih aku rasa.. macam - macam perkara yang membuat kan aku sedih.. aku share laa sikit.. aku rasa nak menangis laa... :'(

FIRST...


  • ADDA, aku minta maaf sangat - sangat.. aku tahu aku salah.. i'm admit it.. aku tahu kau terasa dengan aku.. aku bukan sengaja tak nak balas mesej kau tapi aku ada sebab.. adda, aku sedih baca blog kau.. hmm.. ni ayat dia yang tulis kat aku.. 
second niza lak : ko lak aku dah antar msej 2 ari gak suruh ko blnja makan ... smlm bile aku antar mesej gudnite bru ko blz mesej aku mase aku sent mesej uh waktu Ptg yg aku puji blog kau uh ... ari ni aku bagi mesej kau tak balaz pon ! sllunya kau balaz .. tapi ni tak ! aku tahu aku ni skol g kowang an ta skol na kate bz tah r pulak mayb aku lagi bz dri kowg =,= ... aku nak ajak jog sabtu ni ... tapi kowang pon cam pembalasan jew mesej aku ... tak pe laaa ... aku sanggup pegi sowg2 jog sabtu ni ! OKBYE ! "
|
|
|
|
v

ni laa adda, my bestie...
* ADDA aku minta maaf k? *


  • second yang buat aku sedih ialah AIMAN.. dia nak pergi egypt dah.. esok dia dah pergi KL.. 3.10.2011 dia dah naik flight... esok dia last kat ipoh.. hari ni, aku dengan dia dengan mimi kuar g JJ dan g TESCO cz aiman nak beli barang makanan.. maklum laa, na g jauh kan.. pergi egypt... 5TAHUN study kat sana.. jauhkan... we, aku akan rindukan kau.. kau kawan yang sporting.. tengs a lot cz belanja aku szzling mee n roti boy... mimi, tengs belanja aku air n aiskrim... wei, aku akan rindu kau.. aku tak kan pernah lupa kau, aiman...  gudluck n wish your luck..:') ni laa aiman yg aku maksud kan... :') dun forget me k?





Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,