Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d723431457610902406\x26blogName\x3dstories+of+me+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budaktetchikmerepek.blogspot.com/\x26vt\x3d6330059791133112261', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Follow
dulu kawan rapat, sekarang tah laa..
Thursday, 15 September 2011 | 9:41 pm | 0 speak(s)

aku kenal dia cukup laa kenal sebagai R n S sejak sekolah rendah.. tapi aku dengan dia berlainan kelas... dia ni pandai laa juga.. em, aku jumpa dia balik waktu aku form4.. satu kelas nan aku.. kelas SCIENCE.. dia msok sekolah SMK DOKTOR MEGAT KHAS start form4... S lak start form2  kelas USAHA.. so, ble kami da satu kelas memang laa best.. cz dia ni suke buat lawak.. dulu aku R , A , S lau dapat sembang and gelak memang tak ingat dunia dah... HAHA.. memang besh lau engat moment aku nan diorang.. tapi dengan A uhh ape silap aku waktu form5, aku pun ta tau.. tibe2 jea tak tegur aku... sedih juga laa... :'( ape ley buat.. orang dah tak sudi kawan nan kite... huhu.. redha... nan R lak pn aku ta tw ape silap aku, sampai aku nan dia ta  tegur ps balik dari PLKN... huhu.. cdey.. cume, aku kne terima.. lumrah kehidupan.. myb salah aku kowt, aku jea tak sedar.. aku minx maaf cgt dengan A n R... hope maafkan aku.. aku rindu saat kita rapat2 dulu.. tapi ape ley wt semua tuu susah nak kembali.. cume aku dengan S still rapat lagi... hee.. tengs S cz still sudi jadi kawan aku.. miss sangat kat korang.. bile laa ley macam dulu lagi kan???? aku mengharap laa juga... huhu.. :( aku rindu moment2 tuu... hmm..



*mls na taip pnjg2 kenangan aku bersama mereka byk.. mmg besh n terbek...*


Hello Everyone !


Hello to you my readers.
Will you comfort yourself in my site?
Please respect mine and I will respect yours.
Happy reading ^^,